Executive Coaching


Met het traject Executive Coaching zetten we in op jouw groei als professional, en dat betekent groeien in persoonlijkheid én ontwikkelen op professioneel vlak. Ik fungeer hierin als sparringspartner én klankbord. Na afloop van dit traject heb je nieuwe handvaten om spanningsvelden op jouw werk of persoonlijk carrierepad aan te gaan. Benieuwd? <Lees hier verder.>

De groei van de professional

Je rol als leidinggevende betekent in de praktijk dat er gezamenlijke- en deelbelangen zijn die de neiging hebben om te polariseren. Het is van groot belang om op beslissende momenten tegenstrijdige opvattingen te kunnen verbinden. Het overzicht bewaren in de keuzes en consequenties is als de bomen én het bos blijven zien.

De verantwoordelijkheid voelen en de druk hanteren om deze processen in goede banen te leiden is lastig. Daarnaast, is je invloed op collega’s en relaties op zijn best als er naast kennis en vaardigheden ook sprake is van oorspronkelijk aanwezig zijn. Maar hoe doe je dit nu allemaal door integer te blijven?

De coach als sparringspartner

Met het Executive coachingstraject werken wij samen aan het optimaliseren van jouw professionele keuzes terwijl je trouw blijft aan jezelf. Ik leg in vragende vorm de vinger op de zere plek. We werken aan jouw helderheid en de ruimte om te reflecteren; dit werk omdat ik een geoefend luisteraar ben.

Als coach zal ik je niet alleen helpen om met zorg te schakelen van binnen naar buiten maar ook naar je innerlijke bronnen. Mijn werkwijze richt zich op het inzetten van zoveel mogelijk kleine experimenten om vanuit directe betrokkenheid je optimaal in je eigen kracht te zetten. Zo beweeg jij als leidinggevende vanuit specialistische kennis verbonden met intuitie en wijsheid van het lichaam.

Wat brengt het jou als professional?

  • Ervaringen opdoen die helpen om out of the box te denken;
  • Bekrachtigen van je kwaliteiten als leidinggevende;
  • Het naar boven halen van je talenten en plaatsen in een scherp perspectief;
  • Je onderbewuste aanspreken als groot potentieel van je verborgen talenten; lichaamssignalen als potentiemeter.

Voor wie is dit traject geschikt?

  • Leidinggevende
  • Manager
  • Directeur
  • Teamleider

Neem vrijblijvend contact met mij op over de voorwaarden want dit traject is vaak aftrekbaar voor belasting bij jouw bedrijf!