Lifestyle coaching


Lifestyle Coaching staat voor vitaliteit, zingeving en inspiratie.  Bij dit traject staan drie belangrijke levensvragen centraal:

  1. Wie ben ik?
  2. Wat wil ik?
  3. Wat kan ik?

Tijdens het traject zoeken we naar een bewust en authentiek antwoord op die vraag. Maar daar stoppen we niet; als coach zorg ik ervoor dat jij deze antwoorden ook implementeert in je dagelijkse leven. Niet lullen maar poetsen dus!

Jouw Innerlijke kompas

Het leven kent vele hindernissen en situaties die lastig te hanteren zijn, die liggen in het privé- leven of die verband houden met je werk. Soms is er een  rode draad die zowel privé als werk problematiek maakt én raakt.

Wensen en behoeften hebben we allemaal, ook al zijn ze niet altijd even goed voelbaar. Juist deze behoeften en wensen geven richting aan je leven en zorgen ervoor dat je iets wil maken van je leven. Een soort innerlijk kompas. Handig is als dat kompas goed werkt. Tijdens Lifestyle Coaching werken we aan het ontwerpen, produceren en implementeren van dit kompas.

 

Wat is de rol van de Lifestyle Coach-Haptotherapeut?

De meerwaarde van mijn achtergrond als haptotherapeut maakt dat ik kan werken met jouw lichaam. En het lichaam is als bron zeer betrouwbaar, want het interpreteren van lichaamssignalen brengt veel nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee om je wensen en behoeften op een andere manier vorm te geven. Deze signalen verweef ik met de antwoorden op jouw drie levensvragen; zo komen we samen tot een bewust, reëel en authentiek kompas.

 

Waarvoor is Lifestyle Coaching het juiste traject?

  • Stressreductie
  • Relaties binnen werk of privé
  • Persoonlijke balans
  • Burn-out
  • Werk en privé balans
  • Gezondheid en werkdruk