Over Hans Weijs

mimesis-coaching-hans-weijs

Ik ben Hans Weijs en vader van 3 volwassen kinderen.

Professioneel

Na het behalen van het diploma Maatschappelijk Werk heb ik verschillende Haptonomie-opleidingen gevolgd en mocht ik mij vanaf 1994 officieel Haptotherapeut noemen.

De afgelopen jaren heb ik mij echter gespecialiseerd tot coach met een achtergrond in haptotherapie. Nadat ik een lange periode met veel beweging en emoties heb gewerkt merkte ik namelijk dat ik mij graag wilde ontwikkelen tot coach – zo kon ik mensen zeer praktische handvaten aanreiken.

Deze specialisatie realiseerde ik door het behalen van verschillende diploma’s zoals  een certificaat in CTI (Critical time intervention) en Methodiek voor Kwetsbare mensen in een Transitie (2013). Dit jaar volgde ik de basisopleiding voor Re-Attach Therapie – een coachingsvorm die ik erg graag inzet tijdens mijn sessies.

Hiervoor haalde ik het certificaat Re-Attach basic skills; multi-sensorische integratie.

Persoonlijk

Ik zoek mijn inspanning en ontspanning graag in de ongerepte natuur. Verder kan ik erg genieten van eten en drinken in gezelschap, muziek en dans.

Werken met mensen verveelt mij nooit. Het blijft boeiend om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden van je medemens die hij van zichzelf nog niet kent. Het schept ook een echte band met elkaar als je samen op weg bent.

Partners

Gedurende mijn werkervaringen als maatschappelijk werker, haptotherapeut en coach, leerde ik verschillende andere gezondheidsprofessionals kennen. Professionals die mijn werk, en ik op mijn beurt hun werk, versterken.