Re-Attach therapie

mimesis-coaching-reattach


Een losse vorm die Mimesis-coaching aanbiedt is Re-Attach therapie. Deze vorm van therapie is gericht op het verbeteren van informatie, emoties en gebeurtenissen. Re-Attach helpt bij het naar boven halen van feiten, indrukken en gebeurtenissen die het denken en handelen bepalen. Deze therapie is dus een goede oplossing wanneer je vaak je neus tegen dezelfde muur aanstoot of het gevoel hebt alsmaar in rondjes te lopen!

Wanneer wij samen aan de slag gaan –  de interventie – dan zullen wij werken aan ‘de verschuiving’. Dit maakt dat je belastend materiaal ook vanuit een andere invalshoek kunt benaderen. Met meer ruimte voor een positiever zelfbeeld en een perspectief gericht op mogelijkheden. Ofwel je zult minder vanuit de automatische piloot reageren. Het voelt als een opgeruimd hoofd, een hoofd dat ruimte heeft voor open verbindingen naar jezelf als naar je leefomgeving.

Een kennismaking kost slechts €25. Hierin vertel ik je wat meer over de vorm en ben ik benieuwd naar jouw klachten. Een eventueel vervolg van vier sessies bied ik nu aan voor €200. Benieuwd? Bel mij op +31 (0)6 229 898 57.